DELMAS, es l’especialista europeu fabricant de tubs d’acer soldats de precisió de diàmetres petits.
El 1956 els germans DELMÀS van establir un petit taller a La Roca del Vallès, 25 Km al nord de la ciutat de Barcelona. Avui DELMÀS s’ha convertit en una companyia amb una clara orientació internacional que lliura els seus productes als països i clients més exigents del mon. Amb el ferm esperit de ser una empresa versàtil i flexible orientada a satisfer les necessitats dels seus clients amb productes específicament dissenyats a la seva mida.

Especialització i adaptabilitat son aspectes clau per aconseguir un producte òptim a les necessitats particulars de cadascun dels nostres clients. DELMÀS ofereix productes d’alta qualitat en una variada gamma d’acabats. En conseqüència lliura el tubs soldats i calibrats d’acer específicament fabricats per a les seves aplicacions.

Estem compromesos amb la versatilitat, la qualitat i la competitivitat. DELMÀS es una empresa certificada ISO 9001. El nostre esperit de superació orientat a la millora continua es una garantia de superació pels reptes futurs. Amb ànima innovadora i cooperativa i portant a terme constants nous desenvolupaments i millores, aconseguim disposar de la millor tecnologia per fabricar tubs d’alt nivell tècnic i competitiu que s’adapten a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

 

El respecte al medi ambient es un aspecte que s’ha d’aplicar progressivament a la fabricació de qualsevol producte. Les accions que es prenen avui afecten decisivament a la salut del nostre entorn i a les futures generacions. Per això a DELMÀS desenvolupem la nostra activitat productiva cuidant el nostre entorn i millorant el futur del nostre mon.
DELMÀS te la seva pròpia planta de generació d’energia. Energia fotovoltaica, energia neta. Minimitzem d’aquesta manera el impacte mediambiental de la nostra activitat. DELMÀS fabrica els seus productes fent servir energia 100% d’origen renovable i ofereix així als seus clients un producte 100% respectuós amb l’entorn.

SUMAT AL MOVIMENT GREEN !!!

s

YOUR BIG SOLUTION TO

 YOUR SMALL TUBE NEEDS